Τοιχοποιϊες - Επιχρίσματα | Cretacon Green Energy
15152
page-template-default,page,page-id-15152,page-child,parent-pageid-14918,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Τοιχοποιϊες – Επιχρίσματα

Τοιχοποιϊες - Επιχρίσματα

Τοιχοποιϊες - Επιχρίσματα

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν την κατασκευή νέων τοιχοποιιών κι επιχρισμάτων αλλά και τις επισκευές τοιχοποιίας σε υπάρχοντα κτίρια.

Η τοιχοποιία είναι εκείνο το στάδιο κατά την κατασκευή ενός κτιρίου που γεμίζονται τα κατακόρυφα στοιχεία του εξωτερικού περιβλήματος αλλά και των εσωτερικών χωρισμάτων των κτιρίων. Ανάλογα με τον τύπο κτιρίου που κατασκευάζουμε (κατοικία, εμπορικό κτίριο, αποθήκη κ.λπ.) χρησιμοποιούμε και τα κατάλληλα υλικά όπως τούβλα, τσιμεντόλιθους,πέτρα κατεργασμένη στο χέρι, πορομπετόν (άλφα μπλοκ), λάβα μπλοκ, τσιμεντοκονία, ξηρά δόμηση (γυψοσανίδα), χάλυβα αλλά και γυαλί ή μέταλλο κ.ά.

Εφαρμόζουμε επιχρίσματα σε τοίχους και σε οροφές σε μία ή περισσότερες στρώσεις. Τα επιχρίσματα είναι μείγματα από ανόργανα συνδετικά υλικά, αδρανή και νερό με την προσθήκη πρόσθετων όπου είναι απαραίτητο. Κατά την επιλογή τους λαμβάνουμε υπόψη το είδος του υποστρώματος, τις περιβαλλοντικές συνθήκες, την αισθητική του όταν πάρει την τελική του μορφή και τον τύπο του επιχρίσματος.

Εφαρμόζουμε όπου χρειάζεται τα θερμομονωτικά επιχρίσματα, που έχουν μονωτικές ιδιότητες, εξωτερικά και εσωτερικά, φροντίζοντας να είναι σωστός ο συντελεστής διαπερατότητας υδρατμών.

Στις ανακαινίσεις μας χρησιμοποιούμε επίχρισμα ανακαίνισης, που εφαρμόζεται σε υγρούς τοίχους και το οποίο φροντίζουμε να είναι επαρκώς απορροφητικό. Χάρη στο πορώδες και τη διαπερατότητά τους, μειώνουν τη δράση της υγρασίας.

Θα μας βρείτε: