Κλιματιστικά Inventor - Cretacon Green Energy
16614
page-template-default,page,page-id-16614,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Κλιματιστικά Inventor

10 Χρόνια Εγγύηση σε όλα τα Κλιματιστικά Inventor

Όλα τα κλιματιστικά Inventor συνοδεύονται από 10ετή εγγύηση. Η υψηλή ποιότητα παραγωγής & οι ποιοτικές πρώτες ύλες εγγυώνται την άψογη και μακροχρόνια λειτουργία των προϊόντων, ακόμη και σε απαιτητικές συνθήκες.

Tα φορητά κλιματιστικά Inventor, συνοδεύονται από 3ετή εγγύηση. Η υψηλή ποιότητα παραγωγής & οι ποιοτικές πρώτες ύλες εγγυώνται την άψογη και μακροχρόνια λειτουργία των προϊόντων, ακόμη και σε απαιτητικές συνθήκες.

Τα κλιματιστικά Inventor προσφέρουν τις αρτιότερες συνθήκες κλίματος στο σπίτι σας. Με σεβασμό στο περιβάλλον, αλλά και με 10 χρόνια εγγύηση, προσφέρουν αξιοπιστία, σχεδιασμό υψηλών προδιαγραφών, καθαρό αέρα, άνεση και πάνω απ’ όλα καινοτομία, χάρη στη λειτουργία Wi-Fi.

Τα multi split συστήματα κλιματισμού έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης περισσοτέρων του ενός εσωτερικών μονάδων σε μία εξωτερική. Πρόκειται για την πιο οικονομική λύση, για διαφορετικά δωμάτια και για να εξοικονομήσουμε χώρο στο μπαλκόνι ή τον κήπο μας.

Ο πολυτιμότερος συνεργάτης σας! Ολοκληρωμένες λύσεις, για τις ανάγκες όλων των επαγγελματικών χώρων. Ντουλάπες για εξαιρετικές αποδόσεις και χαμηλή κατανάλωση. Κασέτες ενεργειακής κλάσης Α++, All DC Inverter.

Βρες το Air Condition Inventor που ταιριάζει στο χώρο σου, στην καλύτερη τιμή της αγοράς! Επικοινώνησε μαζί μας και ζήτησε προσφορά για το κλιματιστικό που σε ενδιαφέρει ή το κατάλληλο που θα σου προτείνουμε για τον χώρο σου και τις ανάγκες σου!