Η Εταιρεία - Cretacon Green Energy | Κατασκευαστική Εταιρεία - Πωλήσεις
14487
page-template-default,page,page-id-14487,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Cretacon Green Energy – Νταγκουνάκης

Η Cretacon Green Energy δραστηριοποιείται σε ολόκληρο το φάσμα της οικοδομικής βιομηχανίας τόσο στον Δημόσιο όσο και στον Ιδιωτικό τομέα.

Το ιστορικό της εταιρίας

Η εταιρία CRETACON ιδρύεται το 1968 από τον Νταγκουνάκη Επαμεινώντα στα Χανιά, με έδρα τον Ταυρωνίτη και κύριο αντικείμενο την κατασκευή οικοδομικών έργων.

Από το 1992 τη διεύθυνση της εταιρίας αναλαμβάνει ο Βασίλειος Νταγκουνάκης και το 1999 δημιουργείται και το εμπορικό της τμήμα υπό τη διεύθυνση του Εμμανουήλ Νταγκουνάκη.

Έπειτα από την πολυετή παρουσία στον χώρο των κατασκευών κι εμπορίας δομικών υλικών, to 2009 η Cretacon αρχίζει να δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών, εμπορία και εγκατάσταση εξοπλισμού για την υλοποίηση έργων, που αξιοποιούν τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Α.Π.Ε.), έχοντας εξασφαλίσει συνεργασία με τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους κατασκευαστές συστημάτων και εξοπλισμών ΑΠΕ παγκοσμίως.

Ως συνέχεια της παραπάνω επιτυχημένης δραστηριοποίησης, το 2010 ιδρύεται η Cretacon Green Energy Α.Ε. Από τον Φεβρουάριο του 2012 η Cretacon Green Energy AE είναι και επίσημα πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 στα πεδία οικοδομικών έργων και μελέτης, κατασκευής και συντήρησης έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Οι εργασίες κατασκευής πραγματοποιούνται με ιδιόκτητα μηχανήματα έργου και προμηθεύει η ίδια τα απαραίτητα για την κατασκευή και αποπεράτωση των έργων της υλικά (δομικά, ηλεκτρολογικά, υδραυλικά υλικά, ψύξη-θέρμανση, είδη υγιεινής, πλακίδια).

Ο στόχος της εταιρίας

Cretacon Green Energy με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και διαρκή έρευνα για την εφαρμογή νέων τεχνολογιών φροντίζει πάντα να σας παρέχει άρτια τεχνική και σχεδιαστική υποστήριξη κι εγγυάται την ποιότητα κατασκευής αλλα και τηνεύρυθμη λειτουργία των έργων που αναλαμβάνει.